Wegmarkering machine

PEC EA heeft een besturing ontwikkeld voor een wegmarkering machine.

Met deze besturing is de nauwkeurigheid en het gebruiksgemak van de machine aanzienlijk verbeterd. Met de implementatie van een 10 Inch touch screen is de besturing veel informatiever dan de conventionele besturing.

E-Kraan 

PEC EA heeft de elektrische integratie van een hybride autokraan uitgevoerd, hierbij kunnen pompsnelheid en vermogen van de hydrauliekpompen geregeld worden afhankelijk van het beschikbare vermogen van de kraan.

Boomgaard Sprayer

PEC ontwikkeld en produceert al geruime tijd digitale boomgraadspuit besturingen.

Met deze besturing zijn er veel extra mogelijkheden voor de gebruiker gecreëerd, zoals automatische boomdetectie en flowmetingen. Mede hierdoor is het gebruik van de boomgraadspuit versimpeld en is de vraag naar dit type besturing enorm gestegen.

Automatisering taartproductie

Met de implementatie van een nieuwe besturing op bestaande lijnen in combinatie met vernieuwde machines, is de productiecapaciteit aanzienlijk gestegen en de downtime enorm verkleind.

Proefstand

Met de implementatie van een nieuwe proefstand in combinatie met een gebruiksvriendelijke besturing is het proefproces van compressors verbeterd.

Door deze verbetering is het proefproces versimpeld en is het in een opslag duidelijk wanneer een compressor aan alle strenge eisen voldoet.